Fra jord til bord - Juleand

Fra jord til bord - Juleand
Hvordan ser juleanden egentlig ud, inden den ender på middagsbordet? 
Kom og vær med til at undersøge og åbne juleanden. Vi skal sammen pille fjer og dun af, skære anden op og kigge på andens indvolde. Til sidst skal vi stege og smage på kødet. Det bliver en lærerig dag, som stimulerer både smags-, føle-, syns- og lugtesansen.  

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra kl. 9.30-11:00 i uge 49 og 50, kigger vi på juleænder i Naturvejledernes Hus. 

Maksimalt 12 børn pr. billet. 

Alder: 4+

Information om arrangementet

Tilmeldingsfrist Torsdag d. 11. december 2025 kl. 12:30

Sted Naturvejledernes Hus
P. G. Ramms Allé 24
2000 Frederiksberg

Arrangør

Naturvejlederne på Frederiksberg
Tlf. +45 28980058
naturvejleder@frederiksberg.dk

Hop til start tilmelding